Monday, 7 September 2015

what a day

Monday, 7 September 2015
harini first day class get started, and alhamdulillah everything went well. class pertama masuk dah dapat assignment pertama and kena submit next week. great! then International Relation with sir Muhydin...best juga, rasa excited nak explore and learn this subject more. habis class sesi pagi

next, sesi petang dimulakan dengan ELC. what can i tell you now, dr nampak sgt dedicated, energetic and berjaya tarik perhatian untuk class pertama ni. cant wait for next class with her. then class account dengan miss myza. sama lecturer dari sem lepas. hopefully account this sem will be better than last sem. huhu

what a day.

penat juga harini...sebab pulun cari jurnal and try to siapkan sikit summarisation tu. sbb my time is not meant to be wasted. kemudian peningkan kepala dengan printer ni. kenapa complicated sgt tak tau ke kita penat stress dan nak print borang PTPTN ?

petang ini diakhiri dengan sebabak drama dari emak tuan rumah sewa. tak tau mana silapnya cuma blurgh. i dont give a damn.

hope can do well through out this semester.

No comments:

Post a Comment

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016