Sunday, 6 September 2015

a day before class

Sunday, 6 September 2015
done first night kat seremban lol. so harini ingat plan nak beli barang lagi. barang makanan as such since peti ais pun dah ado hehe. alhamdulillah. nikmat~ bukan semua orang bernasib baik seperti aku and im very grateful for that. insyaAllah akan digunakan semua kemudahan yang diberikan dengan terbaik sekali.

well, seperti kebiasaan nya, start saja musim baru..mesti ada azam baru. so for this sem, i promise to work harder, learn more play less. start managing myself secara betul, dan tersusun. i want everything is in order. 

selain tu, aku juga nak mengamalkan hidup sihat seperti memulakan senaman dan sedikit aktiviti regangan *perhaps* wink wink. bawa air ke kelas dan banyyakan melangkah ke sana sini. huhu. optimis nya oh well, permulaan sem... takpe, aku nak beroptimis sepanjang sem ! ini azam baru! xD


No comments:

Post a Comment

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016