Thursday, 15 October 2015

Argan Oil

Thursday, 15 October 2015
The only product im using now is MORA ESSENTIAL by MIRA FILZAH.

seperti yang anda semua maklum, minyak argan ini sudah lama digunakan bagi tujuan kecantikkan di Morocco. terima kasih pada Mira filzah dan Molkhan, iaitu Founder dan co-founder kerana telah memudahkan kita dapatkan 100% pure minyak argan. yang istimewanya tentang MORA ni dia organic dan selamat untuk semua jenis kulit dan banyak khasiatnya :D


cara penggunaan 
(jangan lupa baca bismillah and salawat hehe)
1. cuci muka dengan bersih
2. keringkan
3. titskan minyak argan dijari
4. ratakan ke seluruh wajah

overall comment: suka, dan untuk pengetahuan korang minyak argan ini sungguh wangi dan teksturnya juga sangat lightweight,  tak macam minyak masak tu. nama je minyak tapi just nice ;D and boleh digunakan sebagai toner, base makeup ataupun mosturizer.. bertujuan melembapkan kulit wajah dan menyihatkan kulit.

RM 60 untuk 15 ml huhu

mora cleanser belum cuba lagi.. hemm sedih sebab belum bisa memiliki..cewah huhu..
Mora Cleanser

No comments:

Post a Comment

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016