Tuesday, 11 August 2015

UPU

Tuesday, 11 August 2015
The UPU result has come out today! finally, setelah sekian lama. (dorang yang tunggu, tapi saya memahami)

akak-akak abang abang yang tak terlibat dengan UPU pun excited (just like me). harini jugak dorang beramai-ramai nak share #tipsmasukU haha

let us do some throwback, shall we?

my UPU result sangat menarik sebab mengikut citarasa dan keinginan saya (alhamdulillah)

Asasi Undang-Undang UiTM, meh meh

seronok sangat dua sem tu, i enjoyed every momment there. kawan2 semua sangat awesome, fabulous, fantastic oh yeah. siapa yang dapat sana sila prepare mental and fizikal sebab kita kan nak berseronok dengan duit elaun! ok tak...

kita akan study betul2! (ni version yang lebih tepat dan benar)


just kalau asasi law ni, pastikan MUET korang band5 terus lah. huhuhu. senang cerita (nak muntah sangat dah). graduate degreee dengan mudah dan jayanya huhuhu. jangan terkandas hokay. kesan dia agak lama. sakitnya tuh disini.

sebab korang pun masuk degree bulan 9 ni kan, kami #teamserapanUiTM so merasa UPU masa asasi jelah :)

i guess no #tipsmasukU from me.. just do your best and perform in your study. InsyaAllah everything will be fine.



No comments:

Post a Comment

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016