Wednesday, 3 August 2016

Seronoknya ZALORA

Wednesday, 3 August 2016
salam, sebenarnya nak cerita ni.. pasal zalora.. dah dua kali dapat voucher coupon zalora, tapi expired macam tu je.. sebab konon nya tak reti guna/banyak sangat T&C/ malas pilih barang/ kena tengok harga bebetul and many more. bazir macam tu je coupon tu. hari ini, aku spent masa (tapi kejap je sebenarnya) haha untuk tengok apa yang boleh dibeli. so yeah, akhirnya aku seronok dan menyesal sebab dulu tak pandai guna (sebab malas je sebenarnya) huhu. so yeapp. yeay

So guysss,
Do visit Zalora Online Shopping website, takkan rugi insyaAllah hehe.

(promote sebab baru dapat hadiah JAM TANGAN) kahkah

2 comments:

  1. Rambang mata kalau serbu website Zalora kan? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. nasib baik duit sikit... kalau banyak tak tahu la apa jadi haha

      Delete

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016