Tuesday, 23 February 2016

selesai sudah

Tuesday, 23 February 2016
Hai semua, alhamdulillah selesai pun urusan aku hahaha. urusan ni memang tak boleh tangguh atau nanti kau yang menanggung.. setakat ni alhamdulillah lah aku tak pernah pun terlibat dalam masalah ni. luls. apa kah urusan nya? urusan REGISTER COURSE. yes, kau kena cepat2 berebut untuk register semua subjek dalam kelas yang sama cepat2.. otherwise, dapat susah lah kau sebab ada manusia yang jenis suka susun2 jadual.. sampai nanti orang lain pulak yang susah. or lagi satu kena berebut dengan repeaters. contoh, subjek ni buka kuota untuk 23 sahaja... pastu kau elok2 dapat semua kelas sama, tiba-tiba subjek tu ada budak repeat.. pastu kau tak sempat daftar, dia dah penuhkan kuota. nanti kau kena la handle sendiri secara luar talian, jumpa orang ni, jumpa lecturer tu... eish malas aku. so yeah alhamdulillah sekali lagi... berjaya sudah... p/s: dari semalam sistem uitm down.. akhirnya !


semester senior dah...xde lagi kokurikulum *wink wink* tapi berhasrat nak join jadi Pembantu Mahasiswa in FUTURE. atau cuti semester 4 ni senang cerita. InsyaAllah.. be prepared adik2..annoying betul la 'kakak' ni hahahah..

7 comments:

  1. Sama! Settle jugakk. Tahuu takpe, sakit hati kejap dengan system. Tadi menunggu ja depan laptop bukak tutup bukak tutup portal. Alhamdulillah dah settle :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, serius sama jugak! dari pagi kot mengadap laptop.. mira be like, eh ada kerja lain lah nak buat ! bukan nak tengok you je haha.. plus mira ada subjek elektif..tu yg kena cepat2. hehe

      Delete
    2. Saaamaaaaaa la mira. Haha. Elektif punya pasal lahh gigih menunggu sistem ok. Pening nak pilih elek apa satu hal, nak berebut kelas elek pun satu hal jugak. Hahaha

      Delete
  2. mmg paling suspen part register kelas, nak2 yg ramai amik... takut tak kena dangan jadual kita kan hihi... good luck sem baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha semua student sangat faham.. terima kasih.. goodluck juga untuk najwa dalam apa pun yang najwa buat :D

      Delete
  3. salam rindu ! time nak daftar kos, mesti berdebar kalau tak daftar lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha salam cinta :P ! yupp.. sentiasa hehe.

      Delete

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016