Saturday, 15 September 2018

Pasca Bersalin

Saturday, 15 September 2018
Alhamdulillah dah 2 bulan usia puteriku 'Aisyah. Genap 2 bulan haritu dah masuk kerja semula mengajar di pusat tuisyen. Belajar - belajar tinggal anak selama dua jam suami jaga kat rumah. Sedihnya huhu. Memang tak lah update pasal bersalin and tempoh berpantang sebab terlalu ekstrim kalau baca disini pun. hahahaha. pengalaman terbaik apa pun. Alhamdulillah.

Tempoh berpantang best, ibu jaga adik jaga suami jaga Aisyah buli huwaaaa... masih full and exclusive breastfeeding. Ada pam sikit sebagai bekalan sepanjang aku mengajar... Doakan moga kami terus kuat istiqamah dan berjaya hingga dia berusia 2tahun mudah-mudahan. Semoga murah rezeki kami anak beranak dan sihat selalu hendaknya.

'Aisyah mmg sangat baik, behave, tak meragam, senang dibawa berjalan ! tu yang ibu dan abah suka sangat sangat sangat. hehehehe

Well post kalini macam curhat monolog pulak. entah lah. semoga ceria selalu wahai pembaca.
Coretan ibu 'Aisyah..

7 comments:

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  2. Notwithstanding the best and consistent administrations, clients some way or another get associated with blocking issues? To recuperate all the blocking blunders in issue free way with precision, you can dial Blockchain phone number 800-665-6722 according to your necessities and get in discussion with the specialists identified with the issue you are confronting. The specialists will offer out-of-the-container arrangements and attempt their dimension to fulfill clients with their astonishing and consistent administrations. The specialists are utilitarian during the time with no stop.

    ReplyDelete
  3. Is it true that you are going over the pulling back location mistake in Binance? In the event that you have coincidentally sent your coins to the wrong location, Binance won't get those coins. So as to determine this pull back location blunder, you can connect with the first class experts who can settle this mistake quickly and furthermore mindful you about the main driver behind it. You can contact the specialists by dialing available Binance customer support 1800-665-6722 whenever and from anyplace and get your issues or bugs settled.

    ReplyDelete
  4. Unable to create an account on Binance Exchange. Unable to create an account on Binance Exchange. Are you facing problems while creating an account on Binance exchange? Are you looking out for the remedies to fix this issue so that you hassle-free and swiftly can create your account? If yes, stop pondering for the ideas and dial Binance Support Phone Number and get plenty of ways from the professionals who are always there to guide you at every step on your one call without any obligations.

    ReplyDelete

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2018