Saturday, 15 September 2018

Pasca Bersalin

Saturday, 15 September 2018
Alhamdulillah dah 2 bulan usia puteriku 'Aisyah. Genap 2 bulan haritu dah masuk kerja semula mengajar di pusat tuisyen. Belajar - belajar tinggal anak selama dua jam suami jaga kat rumah. Sedihnya huhu. Memang tak lah update pasal bersalin and tempoh berpantang sebab terlalu ekstrim kalau baca disini pun. hahahaha. pengalaman terbaik apa pun. Alhamdulillah.

Tempoh berpantang best, ibu jaga adik jaga suami jaga Aisyah buli huwaaaa... masih full and exclusive breastfeeding. Ada pam sikit sebagai bekalan sepanjang aku mengajar... Doakan moga kami terus kuat istiqamah dan berjaya hingga dia berusia 2tahun mudah-mudahan. Semoga murah rezeki kami anak beranak dan sihat selalu hendaknya.

'Aisyah mmg sangat baik, behave, tak meragam, senang dibawa berjalan ! tu yang ibu dan abah suka sangat sangat sangat. hehehehe

Well post kalini macam curhat monolog pulak. entah lah. semoga ceria selalu wahai pembaca.
Coretan ibu 'Aisyah..

1 comment:

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2018