Wednesday, 22 February 2017

MEWANGI SATU DUNIA

Wednesday, 22 February 2017
hai semua, pernah dengar MEWANGI?


Satu Set Lengkap - RM 216 SM


kepada semua yang masih pening nak guna skincare brand apa, jenis apa, boleh la baca dan tengok2 produk mewangi ni :D hehe. dijamin memuaskan. boleh google Mewangi Satu Dunia, duta produk nya kak Aniza Idris.

Set lengkap ada 4 item
1. Chewing gum soap 50ml
2. Krim 150gram 

3. Scrub 250gram
Harga RM216
Penggunaan untuk 2bulan Insya-Allah


Set Trial pula ada:
1. Chewing gum soap 20ml
2. Krim 30gram 

3. Scrub 30gram
Anggaran utk 2minggu penggunaan sahaja

Set

Mewangi Cream diperbuat dari serbuk mutiara dan 7 bunga sgt baik membantu kita melindungi kulit dari serangan redikal bebas asap2 kenderaan dan rokok serta sinaran matahari ,kulit akan kembali hidup setelah menggunakan Mewangi Cream apatah lagi selepas kita mandi boleh pakai siang dan malam

KRIM PENAIK SERI DIPERBUAT DARI LILIN LEBAH, KULIT KAYU MANIS & BETIK SERTA PATI MAWAR bagus utk memperbaharui sel kulit mati dan kekalkan kolegen pada kulit, kulit akan sentiasa muda remaja. Boleh pergi ke FB Kak Migha dan ig @produkmewangi

2 comments:

  1. mewangi sungguh ni.. packaging pun lawa kaler pink =D

    ReplyDelete
  2. jom cuba sis :D pasti berbaloi !

    ReplyDelete

Tambah link blog, insyaAllah saya singgah :D

Amira's Blog © All Rights Reserved. 2010-2016